2198 LEGO DUPLO - 3 bouwplaten

Winkelprijs: €14,99 Bij ons: €10,99!!!

Deze bouwplaten zijn een fantastische basis voor wat je ook maar wilt bouwen! Laat je fantasie tot leven komen met Duplo!

8496 LEGO Racers - Desert Hammer

Winkelprijs: €69,99 Bij ons: €36,99!!!

Met de pull-back motor of power slammer stuur je deze twee power racers de helling op, en tussen de horens van de hindernis door. Timing en snelheid zijn beslissend!

8494 LEGO Racers - Ring of Fire 

Winkelprijs: €54,99 Bij ons: €22,99!!! 

Laat je racer door de vuurring springen! Plaats de vuurring aan de schans en laat de ring draaien. Met de Power Slammer schiet je deze woestijnbuggy de springschans op en door de draaiende ring van vuur.

8146 LEGO Racers - Nitro Muscle

(gereserveeerd voor Sonja)

Winkelprijs: €89,99 Bij ons: €49,99!!! 

Met zijn zeer brede banden en grote motor is deze stoere street car klaar om rubber te verbranden.
Het stuurwiel achter de auto bediend de voorwielen. Het model is maar liefst 38 cm lang!

8899 LEGO Racers - Gator Swamp

Winkelprijs: €64,99 Bij ons: €34,99!!!

De teams deinzen nergens voor terug in de woestijnetappe van de World Racers wedstrijd! De woestijnracer van het rode team probeert de leiding te behouden. Maar vlak achter hem gaat de truck van het groene team open, en er komt een woestijnbuggy uit.   

8863 LEGO Racers - Blizzard’s Peak                            

Winkelprijs: €79,99 Bij ons: €44,99!!!
        
De World Racers liggen nek aan nek in de ijsetappe van de grote race. Wie komt het eerst voorbij de geblokte vlag?
De racers hebben speciale poolklimaat racemachines – en een paar geheime trucjes zoals de helikopter van het rode team!

8864 LEGO Racers - Desert of Destruction 

Winkelprijs: €119,99 Bij ons: €54,99!!!

De teams deinzen nergens voor terug in de woestijnetappe van de World Racers wedstrijd! De woestijnracer van het rode team probeert de leiding te behouden. Maar vlak achter hem gaat de truck van het groene team open, en er komt een woestijnbuggy uit.

 

8161 LEGO Racers Grand Prix Race 

Winkelprijs: €99,99  Bij ons: €54,99!!!

Prachtige grote set voor uren speelplezier!

Met zijn Mach 6 racewagen die 400 km/u kan halen is Speed klaar voor de grote race. Maar zijn tegenstanders, Gray Ghost en Cannonball Taylor, zijn niet bepaald trage slakken. Bij de set horen drie racewagens: de Mach 6, de wagens van Gray Ghost en Cannonball Taylor, en acht minifiguren.

2175 LEGO Ninjago - Ninjago Wyplash 

Winkelprijs: €10,99  Bij ons: €4,99!!!

Wyplash draagt zijn haarband achterstevoren om te kunnen onthouden waar hij vandaan komt. Spin jezelf naar de overwinning tegen de Spinjitzu meesters en gebruik de vier duelkaarten om de uitkomst van gevechten te bepalen. Bij de set horen een ijsspinner, 3 wapens, 1 personagekaart, 4 duelkaarten en LEGO stenen.

8189 LEGO - Magma Mech 

Winkelprijs: €29,99 Bij ons: €14,99!!!

De Power Miners hebben nog dieper gegraven, en nu wordt de ondergrondse actie pas echt heet! Omringd door poelen van vurige lava vecht de krachtige Magma Mech tegen een razend Firax lava monster. Grijp hem met de uitstrekbare titanium schaar-arm en doof zijn vlammen met een straal super-gekoeld water! Maar zorg ervoor dat je niet al het water opgebruikt, want het is nog een lange weg terug naar de oppervlakte!


 

7931 LEGO Star Wars - T-6 Jedi Shuttle 

Winkelprijs: €149,99 Bij ons: €79,99!!!
 
De Jedi zijn in hun T-6 Jedi Shuttle op weg naar een veraf gelegen Clone Wars-slagveld, maar lopen in een hinderlaag van de premiejagers! De shuttle van de Jedi is zwaar bewapend met raketten en heeft roterende vleugels en een afneembare cockpit die in een ontsnappingspod veranderd kan worden.

Met dit schip hoeven de Jedi geen enkele premiejager te vrezen. Inclusief minifiguren van Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en de Jedi Masters Shaak Ti en Saesee Tiin. Voor eindeloos veel LEGO speelplezier!


 

3837 LEGO Spel - Monster 4 

Winkelprijs: €19,99  Bij ons: € 8,99!!!

Een slim en spannend spel voor 2 tot 4 spelers.De nacht valt over het kerkhof en de monsters komen tevoorschijn om samen met de skeletten te spelen. De eerste speler die vier monsters op een rij krijgt wint. Maar kijk uit voor de spin die tevoorschijn springt om je weg te jagen!
       
        Leeftijd: 7+
        Speelduur: 15-20 min.


 

3842 LEGO Spel - Lunar Command   

Winkelprijs: €34,99  Bij ons: €14,99!!!

Een enorm leuk, strategisch spel voor 2 spelers. 

Bouw als eerste genoeg ruimtestations om plaats te bieden aan een bemanning van robots en astronauten. Vertraag je tegenstanders door op ze af te sturen. Wie als eerste een volledige bemanning bij  elkaar brengt, wint en mag de maanraket lanceren. Een enorm leuk, strategisch spel voor 2 spelers.

   

3843 LEGO Spel - Ramses Pyramid 

Winkelprijs: €39,99  Bij ons: €16,99!!!

De Mummiekoning Ramses is van plan heel Egypte te veroveren met zijn mummieleger! Maak de kristal-codesloten op ieder laag open om naar de top van de piramide te klimmen, versla de Mummiekoning en verover zijn kroon en de schat in de piramide. 

Een familiespel waar een goed geheugen, handigheid en  slimheid bij nodig zijn. Speel tegen elkaar of neem het samen tegen de Mummiekoning op! Het spel is ontwikkeld in samenwerking met de bekroonde spelontwerper Reiner Knizia.          

   

3862 LEGO spel - Harry Potter Zweinstein

(gereserveeerd)

Winkelprijs: €49,99 Bij ons: €24,99!!!

Een leuk en uitdagend spel voor 2-4 spelers. Met al die bewegende trappen en geheime gangen kan het moeilijk zijn de weg te vinden in de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Probeer als eerste je weg te vinden door het magische kasteel, alle huiswerkelementen te verzamelen en terug te komen naar je eigen leerlingenkamer

   

5972 LEGO Space Police - Space Truck ontsnapping

Winkelprijs: €59,99  Bij ons: €29,99!!!

Watch out for the space truck's hidden laser! S.O.S. voor alle afdelingen! Astro-punt Snake is op komst in zijn super-sterke vernietigingstruck. Hij heeft een gestolen politie laserkanon achterin de truck! Het is aan jou om hem te verslaan, maar kijk uit voor zijn zware geschut, dubbele laser en ruimteschipstekels!

   

7570 Lego Prince of Persia - Struisvogelrace

Winkelprijs: €22,99 Bij ons: €11,99!!!
       
Dastan de Lego Prince of Persia probeert al het kwaad en geweld uit de stad Alamut te verbannen. Dit uit respect voor koning Sharaman en uit liefde voor zijn vaderland. Tijdens een rit door de vallei ontdekt Dastan een illegale Struisvogelrace.Tijdens zijn zoektocht door de vallei der Slaven ontdekt Dastan het geheime gokpaleis van Sjeick Amar.

Er worden hier wilde struisvogelraces gehouden. Haal de hendel over en de race kan beginnen! In de onderwereld van het koninkrijk wordt gewed op de afloop van de wedstrijd. Welke struisvogel is het snelste? Er ontstaat een hoop commotie tijdens de race. Kan Dastan in al deze verwarring ontsnappen zonder door de Sjeik gezien te worden?

   

7572 Lego Prince of Persia - Strijd tegen de tijd
       
Winkelprijs: €79,99 Bij ons: €39,99!!!

De tijd is bijna om! De wrede Nizam heeft de Dolk der Tijd veroverd en staat op het punt het koninkrijk onder het Zand der Tijd te bedelven! 

Dastan en Prinses Tamina moeten zich een weg banen langs draaiende zaagbladen, zwiepende zwaarden en allerlei andere gevaren om hem te stoppen!

   

7959 Star Wars - Geonosian StarFighter     

Reeds lang uit productie, slechts 1 stuk beschikbaar!

Winkelprijs: €49,99  Bij ons: €29,99!!!
  7325 PHARAO'S QUEST - Cobra standbeeld

Winkelprijs € 32,99 Bij ons: € 14,99
  8108 EXOFORCE - Mobile Devastator

Winkelprijs € 149,99 Bij ons: € 69,99

Vermorzel de verdediging van Exo Force met de Mobile Devastator!
  • De Mobile Devastator wordt geleid door Meca One
  • De Mobile Devastator is 60 cm lang en 34 cm hoog!
  • Compleet met 10 robots en 2 skeletten
  • De set bestaat uit 1009 stukjes
  • Veiligheidsinstructie: leeftijd vanaf 8 jaar


Afmetingen van de verpakking: L64 x B9.2 x H37.5 cm. Gewicht: ca. 2474 gram.